My life.

Aah känner att jag använder bloggen som en twitter hahha. Men det går så lätt att skriva på mobilen.... Är lite full, har ätit en dryg tårtbit och lite chips. Hatar mig själv.


Den där livsfarliga bästisen Alkohol..

Juste, jag kanske borde säga att jag försöker dricka så sällan det går. Helst av allt skulle jag i princip vilja vara full konstant. Leva i en snurrande värld och fly från verkligheten. Men jag kan inte. Det är för mycket kalorier i alkohol för mig. Det är inte acceptabelt.

Tänkte skriva en lista på "bra" saker att dricka om man ska festa. Någon som skulle vilja se en sån?! Ni kanske själva har något bra tips ni vill dela med er av? Har precis listat ut en grym, kalorisnål fylla btw hehe...


En helt okej dag.

Ganska bra dag idag. Åt en fräsch sallad med lite vildris och massa grönsaker på ett café idag. Sen åt jag en burk keso mini och 50 gram korn stekt i soya. Promenerade 50 minuter genom stan också. Inte lika snabbt som morgonens powerwalk, men i alla fall någonting. Sen gjorde jag 100 situps och 50 benövningar.

Nu ska jag gå på fest och bli jättefull. Dansa bort kalorier och försöka glömma bort "honom".


Now you don't really want me, you just keep me hangin' on

För ungefär en månad sedan. Man ser hur överflödig min rumpa är och hur det där äckliga fettet mellan låren bara är i vägen och blockerar. Jag har trosor på mig, ville bara dölja dom så ni inte kunde se hur de ser ut. Hehe.

Det värker i magen. På alla sätt och vis.

Började dagen med en powerwalk på 45 minuter. Nu har jag ätit havregrynsgröt och 30 g nötter och frön. Är så mätt. Hoppas jag håller mig mätt så kan jag bara äta lite keso eller någonting senare. Middag någonting med tonfisk?!

Han jag gillar verkar inte kunna släppa mig. Kontaktar mig hela tiden och frågar vad jag gör. Självklart blir jag glad men jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vill ju så gärna ha honom, men han har tydligt sagt att vi bara ska vara vänner. Varför river han sönder mitt hjärta om och om igen?


Varför?

Har ätit relativt bra hela dagen. Fast föll lite på eftermiddagskeson och åt en halv burk. Jag har hoppat 200 hopp hopprep. 100 situps. 50 rumpövningar. 50 benövningar.

Nu har jag dock en helvetesjävlaskitångest för jag har proppat i mig massa brieost. Fan.


Vill inte se ut såhär.


Här är mina äckliga lår. Det där lårfläbbet måste bort.

 


Det äckliga skal min själv lever i.

Tänkte att det kanske kan vara bra att skriva min startvikt och så.
Längd: 175 cm
Vikt: 56,2
BMI: 18,4
Mitt viktmål: 52 kilogram.
Innan måndag ska jag vara nere på 55 kg. Det är bestämt.

De där benen vill man ha tillbaka..

Det här var mina ben för nästan exakt ett år sedan. Måste gå ner 3 kilo nu. Vill ni hjälpa mig?

Big ballad of nothing.

De här dagarna har varit okej, men ändå inte acceptabla. Måste ändra min kost.
Jag har druckit alkohol både onsdag och torsdag. Ikväll ska jag vara nykter.
Jag har precis ätit två skålar naturell lättyoghurt med pumpakärnor, knäckebröd, linfrön, sesamfrön, gojibär och solroskärnor i. I lagom mängd alltså. Men ändå. TVÅ portioner? Hade räckt med en.
Idag ska jag äta lite har jag bestämt.
Jag tar med mig en frukt och en halv burk keso att äta som lunch/mellis.
Sen till middag ska jag äta något litet och kalorisnålt.
Sedan är det stopp. Eventuellt någon frukt till snack. Men inget mer.

Hurts from the bottom.

Idag är dagen. Ingen speciell anledning egentligen. Man måste bara börja någonstans tror jag. Ingenting att planera, utan bara sluta. Sluta leva uppslukad av sitt egna fett. Jag ska lyckas.
Jag känner mig tjock. Fettet är överallt. Inte bara det att jag känner mig fet i min kropp som gör att jag vill gå ner i vikt. Det är så att andra tycker jag är tjock. Jag är för tjock för att leva.
Det är därför jag inte får killen jag vill ha. Han tycker jag är tjock och ful.
Om ett par månader händer en viktig sak då jag måste vara smal.
Smalare en smalast.
Men jag behöver bli smal långt innan dess också såklart.
Jag ska väga ett kilo mindre på fredag.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0